Saywhat Bottles - duurzaamheids campagne

2021

Saywhat Bottles vroeg mij een animatie te maken van een verhaal waar zij als bedrijf voor staan: minder plastic in onze oceanen en een wegwerp plastic vrije wereld. In de animatie volgen we de reis van een plastic flesje, van weggegooid worden naar de oceaan. Uiteindelijk wordt het plastic flesje vervangen door een duurzame Saywhat thermosfles.

Client review onderaan de pagina

Storyboard

Character design

Kleuren pallet

Stijlframes

Beelden voor social media

Client review

Voor Saywhat wilden wij heel graag een geanimeerde brand video creëren waarbij ons doel (een wegwerp plastic vrije wereld) gelijk zichtbaar en duidelijk is voor de klant. In samenwerking met Iris hebben wij dit gerealiseerd. Iris is een super fijn persoon om mee samen te werken. In deze Corona tijd is elkaar face-to-face spreken natuurlijk wat lastiger, dus zijn alle contact momenten via zoom en skype meetingen gegaan. In het begin was Iris een luisterend oor waarbij ze al onze ideeën aanhoorde, waar ze daarna gelijk al met allerlei toffe concepten kwam. En het leuke is, dat alles geheel overeenkwam met hetgeen wij voor ogen hadden.

De communicatie is duidelijk, ze heeft een duidelijk proces waardoor de samenwerking voor iedereen overzichtelijk is. Ze komt met leuke ideeën, bespreekt alles voordat ze aan de slag gaat en laat graag tussendoor wat resultaten zien om te kijken of we nog op 1 lijn zaten.

En het eindresultaat was echt fantastisch, helemaal naar onze wens!

– Nadine, www.saywhatbottles.nl